Internett-leverandør på Gran Canaria
Kanskje best i test!

Alle her hos Computer Service jobber hardt for å levere et produkt vi kan være stolte av - det betyr et raskt, stabilt, solid og ikke minst trygt Internett for alle våre kunder.

Norsk TV i utlandet!
IPTV fra Unistream

Med tilgang på over 200 kanaler er Unistream et sikkert valg, forskjellige kanalpakker gir deg et øye inn i hele verden. Det er umulig å velge feil!

Problemer med datamaskin?
Ikke tenk så mye på det, vi fikser det!

Har du utstyr som oppfører seg rart, dårlig, tregt eller lignende kan du ta det med til oss for feilsøk. Vi ser på de fleste typer ustyr fra PC til nettbrett.

Vi fortsetter utbygging av Internett i 2015!

Med de nye dekningsområdene Puerto de Mogán, Playa del Inglés, San Agustin og Salobre, dekker vi nå hele sørsiden av Gran Canaria

Privat

Internett levert rett hjem.

Mer informasjon

Bedrift

Vi leverer det din bedrift trenger.

Mer informasjon

IPTV

Kanaler du er kjent med fra før.

Mer informasjon

Hos Computer Service er du alltid velkommen.

Vi har Gran Canarias beste kunder!
Computer Service fornekter ikke. Jeg hadde glemt å betale internettet som gikk ut 3 april og i påsken så er jo alt stengt,men de har jo en fantastisk servicemann som fikset dette på 5 min.Jeg har sagt det før og sier det igjen.En gang Computer Service alltid Computer Service.
Truls i Puerto Rico
Her er noe av det de sier om oss.
Hadde feil på data og tv i dag. Ringte Computer Service i Arguineguin og fikk en hyggelig dame på tråden som hjalp meg gjennom en prosedyre som ga både lyd og bilde tilbake. Takk for god service. Selskapet anbefales.
Odd i Puerto Rico
Ta kontakt du og!
Har hatt Computer Service et par år. Er svært godt fornøyd med kvalitet og service, har ikke sjekket priser andre steder.
Olaug i Puerto Rico