Internett-leverandør på Gran Canaria
Kanskje best i test!

Alle her hos Computer Service jobber hardt for å levere et produkt vi kan være stolte av - det betyr et raskt, stabilt, solid og ikke minst trygt Internett for alle våre kunder.

Stort nettverk
Flere måter å levere på

Vi har et stort nettverk som er satt sammen med flere forskjellige leveringsmetoder som WiMax, ADSL/Bredbånd, fiber-optisk og LTE/4G teknologi.

Problemer med datamaskin?
Ikke tenk så mye på det, vi fikser det!

Har du utstyr som oppfører seg rart, dårlig, tregt eller lignende kan du ta det med til oss for feilsøk. Vi ser på de fleste typer utstyr, fra PC til nettbrett.

Privat

Internett levert rett hjem.

Mer informasjon

Bedrift

Vi leverer det din bedrift trenger.

Mer informasjon

Korttid

Bare her en liten stund?

Mer informasjon

Hos Computer Service er du alltid velkommen.

Hadde feil på data og tv i dag. Ringte Computer Service i Arguineguin og fikk en hyggelig dame på tråden som hjalp meg gjennom en prosedyre som ga både lyd og bilde tilbake. Takk for god service. Selskapet anbefales.
Odd i Puerto Rico
Computer Service fornekter ikke. Jeg hadde glemt å betale internettet som gikk ut 3 april og i påsken så er jo alt stengt,men de har jo en fantastisk servicemann som fikset dette på 5 min.Jeg har sagt det før og sier det igjen.En gang Computer Service alltid Computer Service.
Truls i Puerto Rico
Har hatt Computer Service et par år. Er svært godt fornøyd med kvalitet og service, har ikke sjekket priser andre steder.
Olaug i Puerto Rico